Drivas
KORT OM

Behöver du en ny hemsida?

Hej! Mitt namn är Georgios.

Jag definierar mig som en självlärd webbdesigner och webbprogrammerare som studerat samhällsbyggnad och konstruktion på KTH. Skapandeprocessen och möjligheten att tillsammans med mina kunder förverkliga ett projekt är det som främst driver mig.

I fall du väljer att anlita och samarbeta med mig i ditt projekt kan du förvänta dig personlig service och lyhörd rådgivning.

  • Genom åren har jag arbetat med språk som HTML, CSS, JavaScript och PHP samt olika ramverk kopplade till dessa. Därutöver är jag familjär med CMS-plattformarna WordPress, Joomla och Drupal.
  • Jag har tidigare arbetat som byggnadskonstruktör på ett ledande teknikkonsultföretag och varit involverad i såväl nybyggnad- som ombyggnadsprojekt i större och mindre skala, såsom Haningeterrassen, Tomteboda bussdepå mm. mer om byggkonstruktion...
WEBB - IT

Jag erbjuder små och medelstora företag konsultation inom webbdesign, IT-lösningar, IT-drift och grafisk design. Med kunskap och erfarenhet av HTML, CSS samt JavaScript- och PHP-programmering kan jag hjälpa dig att ta fram en skräddarsydd lösning anpassat till ditt specifika behov. Behöver du exempelvis en ny hemsida för att synas online? Då kan jag hjälpa dig med detta.

För bildbearbetning och design använder jag diverse kommersiella programvaror, såsom Photoshop, Illustrator etc. Tidigare uppdrag har främst innefattat helhetslösningar för företag som vill synas på internet och med önskemål om att effektivisera interna system.

Priset för den efterfrågade lösningen anpassas specifikt efter ditt behov.

Tjänster
  • Hemsidor - enkla informationssidor, dymansika webbplatser, e-handel, Google SEO m.m.
  • Grafisk design - logotyp, grafisk profil, visitkort m.m.
Process
  • Identifiering av behov. Du formulerar i samråd med mig vilka mål som ska uppfyllas med projeketet. Här diskuterar vi ideér och skissar upp visionen av den nya hemsidan.
  • Prototyp av lösning tas fram av lösning och ittereras fram i samråd med dig för att uppnå det uppsatta målet. Kontinuerlig avstämning sker i detta steg och eventuella nya förslag diskuteras.
  • Leverans av färdigutvecklad produkt.
  • Support efter behov enligt individuell överenskommelse.
  • Vidareutveckling vid avrop om det är önskvärt att produkten förändras.